Contact lenzen


                        


We werken met de erkende leveranciers op het gebied van lenzen namelijk voor zachte lenzen:
                                     
Ercon
Ercon gaat in de contactlenswereld samenwerkingen aan met bedrijven die moderne en innovatieve producten fabriceren. Zo waren wij de eerste die een zachte lens met aberratie blokking leverden  voor een verhoogd contrast. Daarnaast zijn voorbeelden van innovatieve  lenzen, lenzen van het Silicone Hydrogel  materiaal in sferische , torische en multifocale uitvoering .

Naast verschillende uitvoeringen van Silicone Hydrogel lenzen in maandlenzen leveren wij, in samenwerking met Ultravision, zelfs Silicone Hydrogel  zachte contactlenzen voor onregelmatige cornea, de Kerasoft IC lenzen.  Behalve de nieuwste soorten Silicone Hydrogel materialen heeft ERCON ook nog steeds oog voor de droge omstandigheden waarvoor we ook speciale producten in ons assortiment hebben.
                             
Johnson & Johnson

Johnson & Johnson Vision Care zet zich volledig in om het leven van dragers te verbeteren en om samen te werken met specialisten op het gebied van oogzorg. Contactlenzen van het merkACUVUE® zijn de meest verkochte zachte herbruikbare contactlenzen ter wereld.
                                             
Alcon
Alcon werd in 1980 opgericht door de farmaceutische divisie van Ciba-Geigy, gevestigd in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten. In 1996 fusioneerde Ciba-Geigy met Sandoz en zo ontstond Novartis, een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de gezondheidszorg. Alcon werd de oogzorgdivisie van Novartis.

Door innovatie, strategische acquisitie en het vermogen om snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen en opkomende technologieën groeide Alcon uit van starter tot een bedrijf dat in 2009 meer dan 1,9 miljard contactlenzen verkocht om te kunnen voldoen aan de wensen op het gebied van oogzorg van onze klanten. Onze producten verbeteren niet alleen het gezichtsvermogen, ze verhogen ook het zelfvertrouwen en komen het uiterlijk, het welbevinden en de levenskwaliteit van onze klanten ten goede, omdat contactlenzen meer vrijheid bieden evenals een optimaal comfort dat bij de actieve levensstijl en de eisen van deze tijd past.

Alcon werd opgericht om mensen te laten genieten van een van de meest waardevolle geschenken in het leven: een gezond gezichtsvermogen. Alcon is de oogzorgdivisie van Novartis AG (NYSE: NVS), wereldleider op het gebied van de gezondheidszorg.

Met het hoofdkwartier in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten, ontwikkelt en produceert Alcon contactlenzen en onderhoudsvloeistoffen die tegemoet komen aan de veranderende behoeften op het gebied van oogzorg van contactlensspecialisten en gebruikers. Met vestigingen in meer dan 30 landen en samenwerkingsverbanden met lokale distributeurs zijn de producten en diensten Alcon van  beschikbaar in ruim 70 landen en bereiken zij naar schatting 125 miljoen contactlensdragers over de hele wereld.

De grondslag van ons bedrijf is een niet aflatend streven om het leven van mensen positief te veranderen door hun gezichtsvermogen te verbeteren, te beschermen en te behouden. Dit engagement berust op uitzonderlijk hoge kwaliteitsstandaarden en baanbrekende innovaties en wordt het beste verwoord in de missie van Alcon: 'Shared Passion for Healthy Vision and Better Life' (Gedeelde passie voor een gezonde visus en een beter leven). Onze missie begeleidt onze 5.900 werknemers en onze klanten bij het verwezenlijken van hun droom van een gezond gezichtsvermogen en een beter leven vandaag en in de toekomst.
                              
Bausch & Lomb
Na 1900 bleef Bausch + Lomb in de voorhoede van de technologische innovatie voor optische producten. Bausch + Lomb produceerde het eerste in de VS vervaardigde glas van optische kwaliteit, ontwikkelde een baanbrekende zonnebril voor de militairen in Wereldoorlog I en creëerde de lenzen die werden gebruikt in de camera's die de eerste satellietfoto's van de maan maakten. In 1971 introduceerde Bausch + Lomb de eerste zachte contactlenzen en het is nog steeds de grootste wereldwijde aanbieder van oogzorg producten.

Hoewel de producten en de tijden zijn veranderd, hecht Bausch + Lomb nog steeds aan de erfenis van toewijding aan innovatie, kwaliteit en vakmanschap, met dank aan John Jacob Bausch en Henry Lomb.
                                                   
En voor vormstabiele lenzen (ook nachtlenzen) NKL.